9 Aralık 2017 Cumartesi

Spiritus (Ruhlar Dünyası) / Aynur Başkan


Spiritus serisinin ilk kitabı olan Ateşten Hançer'in ardından ikinci kitap olan Spiritus Ruhlar Dünyası'nı da bitirdim. Serinin ikinci kitabı da yine aynı şekilde heyecan vericiydi. Bu kitapta Selim ve dostlarının birlik olarak Spiritus'ların dünyasında verdikleri mücadeleye tanıklık ediyoruz. Eklenen yeni karakterle birlikte daha güçlü bir kurguya sahip olan Ruhlar Dünyası'nı okurken bir saniye bile kitaptan kopmadım, kopamadım. Hiç bitmemesini istediğim serilerden biri oldu Spiritus. Mutlaka okumalısınız! Ayrıca kitabın sonunda yazardan harika bir sürpriz de sizleri bekliyor. :) 

ALINTILAR;
*Bu hayatta karşına çıkan her birey senin için yeni bir kapıdır. Bu kapıların bazılarını açtığında duvara toslamana sebep olur, bazıları ise hayatının akışını değiştirecek kadar güzel yerlere götürür. Bunu anlamak için ise kapıları tek tek açman gerekir. Ama şunu sakın unutma, hayatımıza giren herkesin, hayatımızda bir rolü vardır. Hiç kimse kimsenin hayatına sebepsiz yere girmez. 
*Kendi için hiçbir şey yapmayan biri yardımı hak etmez! İnanmayan, amaçsız, vazgeçmiş hiç kimse yardımı hak etmez! İşte insanoğlu olarak en zayıf noktanız bu! Kendiniz için mücadele etmeyi bilmiyorsunuz! Bunu bilmediğiniz gibi, inanan biri çıktığında da, ona engel olmaya kalkıyorsunuz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder