3 Kasım 2015 Salı

Yeni Bir Stephen King Kitabı Geliyor, Kitaplığınızda Bir Yer Açın! ^.^

short story
“I made them especially for you feel free to examine them, but please be careful. The best of them have teeth.” 
"Hepsini özellikle sizin için yarattım, dilediğiniz gibi inceleyin, fakat lütfen dikkatli olun. En iyilerinin dişleri var." diyor Stephen King yeni kitabı için. 
Yeni kitabı demişken,  bu kitap yirmi kısa hikayeden oluşuyor. Kitapta yer alan hikayelerin ikisi hariç King'in daha önce dergilerde yayınlanmış hikayelerinin bir derlemesi ve fazlası. Gelelim fazlası kısmına King bu kitapta hikayelerinin ilham kaynaklarını ve yazma tavsiyelerini de paylaşacak. 
"Obits"  (Ölüm İlanları) ve "Mister Yummy" (Bay Yummy) daha önce hiçbir yerde yayınlamadığı hikayelerden. The Bazaar of Bad Dreams bugün itibariyle yurt dışında kitapçılardaki yerini aldı. Sesli kitap ve e-kitap olarak da edinebilirsiniz. Orijinal dilinde 512 sayfa olarak yayımlanmış. 
Hikayelerin arasında korkutucu bağlar mevcut. Ahlak, ölüm sonrası hayat, suç ve eğer geleceği görebilseydik hayatımızda neleri değiştirirdik ya da geçmişteki hatalarımızı düzeltir miydik gibi konular işlenmiş bu kitapta King tarafından. Türkiye'de de raflardaki yerini almasını heyecanla bekleyenler arasındayım. :) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder